web analytics
Gå till innehåll

Varför jag tog bort dom

Det är fredag och det är skönt. Det har varit en lång vecka så lite ledighet skadar inte. Jag har småbarnen hemma idag och vi har det såååå mysigt. Just nu sitter de och spelar spel medan jag sitter här med mitt underbart goda kaffe. Det är inte fel med att njuta av livets dryck.

Jag har som sagt tagit undan en del bloggar och mycket av det är på grund av läsarna på min blogg. Det kan hamna barn i min blogg och de ska inte få läsa min frustration för de förstår ju inte varför jag skriver som jag gör. De enda som förstår vad jag skriver om är ju personerna det gäller och det är inte mycket de förstår heller.

Därför är de gömda som sagt men jag vet att de som bloggarna är menade för har redan kopierat dom och det räcker med dom. Jag ska inte ägna dom en tanke för det är dom inte värda. Jag kommer dock att fortsätta skriva om Mitt liv som det så fint heter. Den är enbart om mig, min vardag från barndom, ungdom och vuxenliv. Det finns kanske inget intressant i det jag berättar om det men jag skriver för att skriva av mig. Det är rätt så skönt att göra det.

Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: