web analytics
Gå till innehåll

Varit i kyrkan

Är kvällstrött och morgonpigg, eller tvärtom? Jag sitter gärna uppe på kvällarna fast jag egentligen skulle ha gått och lagt mig för här i detta hemmet så vaknar barnen tidigt. Jag är långt ifrån morgonpigg. Jag har svårt för att gå upp om det är mörkt ute för man tror ju att det är natt fast det är morgon under höstmånaderna. Man ska skriva fram klockan när det är vintertid och det förstår inte jag. Det blir mörkare då och de ljusa timmarna blir färre. Varför vilja ha det så? Hade det inte varit bättre att förlänga ljuset.

Jag är ingen vintermänniska. Vintern över huvudtaget är jobbig men ändå tycker jag om den första snön. Den brukar vara jättefin och över jul och nyår ska det vara snö tycker jag men sen räcker det. Jag gnäller som bara den på vintern och när våren visar sig så tar jag alltid en djup suck och tänker: Jag överlevde denna vintern med.

Idag satt jag i kyrkan då det var gudstjänst. Min dotter Stéphanie är med i kören och sjöng med 4 andra tjejer. Roligt att se och höra dom. De är duktiga. Kommer in bilder lite senare.

Jag ska tvätta idag och jag ska se sonen när han spelar fotbolls match. Han ska först spela med 96:orna och sedan med B-laget. Han kommer nog vara trött i kväll.

Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: