web analytics
Gå till innehåll

Varje dag är en gåva

Vissa dagar gör jag ingenting här hemma. Inte för att jag är lat utan för att kroppen säger ifrån. Häromdagen hade jag så ont i min rygg, mina höfter och ben. Idag har jag också ont men inte som då. Idag har jag ändå kunnat tvätta några maskiner tvätt. Dock så har jag inte vikt den men ska försöka göra det ikväll.  Jag har städat ugnen och kylskåpet. Inte så mycket kanske men för mig är det det. Jag känner mig nöjd med dagen!

Har gått en lång promenad med hundarna. Man kunde känna våren i luften. Det var varmt och skönt. Det ändrade sig dock i kväll för nu är det lite kyligt ute. Jag har att göra här hemma om dagarna. Vi är många så vi hjälps åt men det är och göra i alla fall. Det som tar min tid mest är tvätten och städningen. Man blir aldrig klar. När man väl får se botten på tvättkorgen så fylls den på med nytt. När man väl har städat ur ett rum och går till nästa så är det bara att börja om när man når det sista rummet. Ja man är inte arbetslös i alla fall 🙂

Morgondagen har jag inte planerad. Jag försöker att inte planera för man blir bara besviken om man nu inte kan genomföra det man har tänkt. I stället så försöker jag se varje dag som en gåva och gör det bästa av den.

Jag hoppas ni har haft en fin dag. Sköt om er!

Varje dag är en gåva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: