Gå till innehåll

Världens stoltaste mamma

Idag var jag världens stoltaste mamma. Min dotter Beatrice gick Lucia i kyrkan idag. Hon var så fin. Jag flätade hennes hår igår när det var fuktigt sedan sov hon i det till idag. I morse så tog jag ut flätorna men jag borstade inte håret utan körde bara fingrarna igenom det så att det blev luftigt. Hon och resten av gänget skulle samlas 10:30 i kyrkan för de skulle öva. Jag och Fredrik körde ner henne och sedan åkte vi hem för att fixa de andra barnen.

Vi åkte ner till kyrkan så vi var där 11:15. Lika bra att vara där i tid för vi ville ju ha bra plats i kyrkan. Vi kom i rättan tid för strax efter oss så började folket strömma in. Gudstjänsten började inte från 12 men barnen var så duktiga och satt så fint hela tiden.

När klockan blev 12 så ringde kyrkoklockorna och sedan kom Luciatågen in. Först ett med mindre barn och sedan ett till med de större barnen. Beatrice kom gående med sin ljuskrona på sitt huvud. Hon var så vacker.

De var otroligt duktiga hela skaran. De sjöng och de läste upp sina verser. Det var vackert att se faktiskt. Det hela varade i 45 minuter ca och det var verkligen en glädje för oss alla som var där att se dessa underbara barn komma med sina ljus.

Efter gudstjänsten så blev det fika och dans runt granen. En tomte kom och delade ut godispåsar till barnen. Vi har verkligen haft en mysig dag tillsammans.

Det regnade häromdagen så det var lite slaskigt på marken. Pontus frös och ville hem då de andra dansade runt granen men när han fick se tomten så vill han inte hem mer 🙂

Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Nu ska vi fortsätta att mysa här hemma och sedan blir det läggdags för barnen. Ha en fin kväll alla 😀

Instagram
Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: