web analytics
Gå till innehåll

Världens största countrydrottning

Parton var i Globen och naturligtvis satt jag bland publiken och stormnjöt av de timmar hon underhöll. Jag satt på rad 17 plats nummer 16 och hade full syn upp på scenen och kunde se denna lilla kvinna sjunga sina underbara låtar med sin underbara röst. Hon bjuder på sig själv så enormt mycket. En människa som driver med sig själv på det sättet kan man börja fundera på om den har dåligt självförtroende men det ser man klart och tydligt att Dolly inte har.

Aftonbladet tyckte att det var pinsamt när hon rappade men enligt mig så tyckte jag det bara var ytterligare minuter av underhåll som hon bjöd på. Men aftonbladet måste väl ha något och gnälla över och enligt min åsikt så förstår dom sig tydligen inte på när en människa kan bjuda på sig själv utan att skämmas.

Aftonbladet skrev även att Stairway till heaven var sämst under kvällen i går på Globen. Kommer den människan från stenåldern eller? Den låten gjorde hon så otroligt bra. Aftonbladet tyckte Here you come again var en av de bästa under kvällen igår. Den personen kan inte ha lyssnat så mycket på Dolly Parton under årens gång. Den var inte dålig, men den var långt ifrån bäst. Here You Come Again är en låt som hon har kört i urminnestider och den kan man utan och innan. Killen som skrev artikeln kan inte veta så mycket om Dolly som sagt. Han avslutar sin artikel med att skriva att det lilla energiknippet bakom mikrofonen faktiskt hunnit fylla 66. FEL FEL FEL!!! Denna lilla energiknippe har fyllt 65 år i år. Hon är född den 19 Januari 1946.

Det var 11206 st människor som såg på denna countrydrottning och jag var en av dom. Helt otroligt. Det är andra gången jag ser henne live och jag hoppas på många fler gånger.

Här är alla låtarna:

Walking on sunshine/Shine like the sun
Baby, I’m burning 
Jolene
Rocky top/Mule skinner blues 
Help! 
Shine 
Stairway to heaven 
My Tennessee mountain home 
Precious memories 
Coat of many colors 
Smokey Mountain memories 
Son of a preacher man 
Better day 
Together you and I 
Holding everything 
He will take you higher 
He’s everything 
White limozeen 
Country is as country does 
In the meantime 
The sacrifice 
Little sparrow 
River deep, mountain high 
Here you come again
 Islands in the stream 
9 to 5 
I will always love you

Läs mer i expressen 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: