web analytics
Gå till innehåll

8Världsmästerskapet i sikte

Jag älskar sport. Inte all sorts sport men det mesta. Jag älskar tävlingar så det kombinerat med sport kan ju bara bli intressant. Nästa år är det dags för fotbolls VM. Det hela genomförs i 13 olika städer i Ryssland.  Allt kommer att ske under en månad. Det blir intensiv månad för våra fotbollsspelare. Jag hoppas verkligen att Sverige kommer att få vara med och tävla. Visst hade det varit skoj om vi hade kunnat komma bland de tre bästa?! Gärna guld så klart.

Visste ni om att det finns 120 miljoner aktiva fotbollsspelare i världen? Naturligtvis så visste jag att det var en hel del men 120 miljoner? Ja det var inte lite det. Det ska bli intressant vilka länder som kniper en plats i mästerskapet och et sa bli roligt och se hur de rangordnas.

Min näst äldsta son har ju spelat fotboll tidigare men har slutat då hans rygg satte stop för det. Synd för han var mycket duktig. Det är inte bara att springa ut på planen och springa efter bollen utan det är mycket som de ska tänka på. De ska hålla ordning på sig själv samt veta vart de har sina medspelare. Inte bara dom utan även motståndarlaget. Sedan ska de kunna bemästra fotbollen med.

Skriv gärna om era tankar och funderingar kring mästerskapet. Kommer Sverige att ha någon chans tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.