web analytics
Gå till innehåll

Varm och fin dag hemma och på stranden

Idag gick Stéphanie och Robin ut skolan. De har sommarlov nu. Man kan säga att Robin gick ut andra ring till att bli pappa våren 2015 🙂 Tove har inte fött än och i morgon tar hon studenten. Barnet är uträknat till i morgon med 🙂 Idag när jag kände på magen så rörde bebisen på sig. Vilken härlig känsla. Jag har ju 7 barn själv och jag känt mina egna så klart och den känslan man får när man sätter handen på magen för att känna en spark är otroligt mysig, och den känslan fick jag tillbaka idag. Härligt.

Vi satt i trädgården innan och då passade ag på att få ta några foton på det fina paret som snart blir en egen familj. Visst är dom fina ihop? <3

Underbara

Vi gick till stranden idag. Hampus ville först men när vi väl kom till stranden så ville han inte hem. Det var så varmt idag så vi tog med Sally och hon var som en dränkt hund men hon var överlycklig ändå. Själv badade jag inte. Jag var och tog bort klamrarna idag och såren ser fina ut. Det har läkt bra men det är fortfarande ömtåligt. Sen vill jag inte ha någon sol på såren heller. Jag vill att det ska läka fint. Nedan är några bilder från stranden.

Tove

Badet

Samling

Bad

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: