web analytics
Gå till innehåll

Varma dagarnas slut

År 2010 har varit det varmaste året sedan 1880.

Ja och det stämmer säkert. Det har varit en kanonsommar så man ska ju inte klaga. Men det har man gjort iaf för ibland har det varit olidligt varmt. Idag ska vi på grillfest. Tror ni inte att det ser ut att regna när som? Vilket det kommer att göra med. Med all säkerhet.

Jag gick upp för en stund sedan. Alla andra sov så gott. Skönt att sitta i lugn o ro ibland. Iaf så kom sambon upp o sa att det åskade! Jag har inte hört mullret men det hade han, o vi ska på grillfest om några timmar!!!

Ja ja. Det är som det är och det kan man inte ändra på. Jag har fått en fattig bonddräng på huvudet. Nynnar den dagarna i enda...hmmm...

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe sen är det vinkning av tvätt som gäller. Ha en fin dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: