web analytics
Gå till innehåll

Vart är John Blund?

Ännu en sömnlös natt. Det är mörkt och tyst i huset. Mannen sover som en stock bredvid mig. Nellie, mitt snart 4-åriga barnbarn ville sova hos farmor och även hon ligger vid min sida sovandes. Skönt för henne. Men då hon ligger bredvid mig så kan jag inte gå upp för vaknar hon så kommer hon bli ledsen om jag inte ligger här. Så det blir att stanna kvar i sängen och lyssna på deras andetag.

Igår var jag i Kalmar och träffade min samtalskontakt. Det var en timme som var välbehövlig. Efter besöket så åkte jag och min yngsta dotter till Eko för att handla. Köpte lite fikabröd och sedan åkte vi hem med näst äldsta sonen.

Idag är det fredag och jag har inga planer egentligen. Ska städa undan lite. Vika tvätt. Jag hoppas att ni får en fin fredag. Kram på er!

15 reaktioner på ”Vart är John Blund?

  1. Hannas krypin

    Vad jobbigt att du inte har kunnat sova. Hoppas att du får sova bättre i natt. Mysigt med barnbarnsmys! Förstår att du inte ville kliva upp när hon låg bredvid dig. 🙂

    Svara
  2. Julia

    hoppas du fick sova lite i varje fall eller att du i varje fall kunde sova bättre nu inatt 😊 åh jag gillar eko dom har så mycket kul 😊

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: