Gå till innehåll

Vart har denna dag tagit vägen?

Släng dig i sängen nu Lisa. Kom igen då! Det är bara att resa sig och gå in och slänga sig i den mjuka sköna sängen. Så gå in nu!

 Ja jag försöker puscha mig själv. Varför är det så svårt att ta sig in i sängen varje kväll? Trött är man men att lägga sig ska man inte. Jag är en kvällsmänniska men jag sover gärna länge på morgonen men jag måste ju upp i morgon...hmmm.... Ja jag ska fortsätta att övertala mig, men innan dess så blir det några rader om dagen.

Jag har tvättat 3 maskiner tvätt idag. Det gick som en räls. På förmiddagen hade jag redan tvättat dessa 3 maskiner så jag tänkte att jag slipper nog o tvätta i morgon för i denna takten så kommer jag ha tvättat det dubbla till i morgon.

Tror ni att det blev så? Nej då! Jag slutade där och gick ner till stan i stället. Köpte mig en blå ros till pappas grav. Jag brukar köpa en blå ros när det är speciella dagar. Jag började med det då räkningen för pappas begravning blev betald.

Vi var inte så många som var villiga att betala pappas begravning så det var en tung tid. Inte för pengarnas skull utan för att jag trodde pappa var mer värd än så för de andra som inte ville vara med och betala.

Hur som haver så när den var betald så gick jag ner och skulle köpa rosor till graven och när jag kom ner såg jag att de hade blå rosor. Pappas kista var blå och hans urna var blå så blå rosor passade perfekt tyckte jag. Sedan dess köper jag en blå ros när det är speciella dagar.

Den blå rosen står för pappa. Jag har ett par andra rosor eller blommor i andra färger. Sedan har jag den blå rosen som står för pappa som är den ende. Ingen kan ta hans plats.
Lite tjatigt kanske men så här blev det på pappas grav idag när jag satte rosen 🙂 Tycker faktiskt att hans grav är fin (om jag får säga det själv). Ibland när jag är där uppe och pysslar om platsen så tänker jag på när några ville ha ner honom till Skåne. På en kyrkogård där pappa inte ville ligga på. Det är så skönt att jag visste var pappa ville läggas och att han fick det till slut.

Nu ska jag lägga mig. I morgon blir det tivoli med barnen.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: