web analytics
Gå till innehåll

Vart tar tiden vägen?

Idag fyller min fasters man Gilbert 88 år. Ringde och gratulerade honom. Roligt att prata med honom. Det var ett tag sedan. Min faster finns inte längre bland oss. Hon gick bort för 7 år sedan men det känns inte som att det vore så längesedan. Saknar henne. Jag var mycket hos henne och Gilbert i min ungdom. Saga (min faster) är min gudmor och hon och Gilbert är gudföräldrar till min äldsta son André.

Ja tiden den går. I år är det 6 år sedan som min pappa gick bort. Jag går upp till graven och tittar till en, vattnar blommorna och rensar bort ogräs. Det är det enda man har kvar att pyssla om nu när det gäller pappa. Jag saknar våra samtal vi hade där vi pratade om livet. Pappa kunde berätta om sin tid på barnhemmet och i de olika fosterhemmen han hamnade i. Mycket intressant att lyssna på men så sorgligt för pappa hade en tuff uppväxt. Barnhemmen på den tiden var inte alltid så nådiga och fosterhemmen var oftast hemska. I alla fall för ett fattigt barn.

Ja tänk så olika liven kan bli för var och en.

Lagom är bäst

Jag har inte sovit så bra i natt. Vaknade mellan 4 och 5 i morse och hade svårt för att somna om sedan. När jag väl somnade så vaknade jag igen. Andra natten det är så nu. Mina leder värker men det är förmodligen vädrets fel. Det är kyligt och kallt. Jag får alltid mer värk när det är kallt ute. Därför älskar jag sommaren med värme! Men jag skulle inte vilja ha det som delar av USA har ändå. De har nästan 53 grader varmt. Det är lite för mycket! Lagom är alltid bäst!

Idag blir det att försöka mig på tvätten. Det tar aldrig slut. Man blir i alla fall inte arbetslös 😉

Tiden

Ha en fin dag!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: