Gå till innehåll

Vart tog dagen vägen tro?

Jag trodde jag skulle tappa hakan i morse när jag tittade ut. Det var rent vitt på marken. Det hade snöat under dagen...suck...Jag trodde våren hade hittat hem men jag hade fel. Man brukar få ett bakslag men inte så här långt in på mars månad! Ja ja. Det försvann rätt så fort iaf. Får vara glad för det!

Det har varit en småstressig dag. Gick upp i morse o fixade till barnen, sen körde vi iväg dom till skola o dagmamma. Sen hem o åt frukost. Lämnade bilen till verkstan för service och sen gick vi till jobbet. Fixa o donade där, sen gick jag och hälsade på pappa en stund. Vi gick till kiosken som finns på vårdcentralen. Vi pratade en stund och sen var jag tvungen att gå för ett annat jobb väntade mig.

Jag gick till jobbet o jobbade sen gick jag till skolan och följde med min son till syslöjden. Han ville jag skulle vara med där o klart att jag ställde upp på det. Roligt o vara med o se vad ens barn gör på de olika lektionerna. Efter 1 1/2 timma så var jag tillbaka till jobbet.

Jag o Fredrik åkte in till Kalmar för jobbets räkning och köpte golv till butiken och sen raka spåret till Borgholm för att hämta barn. Barnen hämtades och Fredrik åkte tillbaka till jobbet o jag lämnade över barnen till min svärmor så jag kunde jobba en timma på mitt städjobb. Jag gick hem efter min timma och svärmor åkte iväg på möte o jag gick o handlade med barnen. Svärmor hade givit barnen kvällsmat så nag tog en fika med barnen bara innan de skulle lägga sig.

Nu ligger barnen o jag sitter här. Sambon har kommit hem och snart ska jag natta min kudde. Denna dagen har gått o det har varit med en väldans fart.

I morgon o på fredag har barnen studiedagar, men tvillingarna ska vara på fritids o de minsta ska vara hos dagmamman. Jag ska bara jobba till kl 15  i morgon. Sen blir det städ och tvätt här hemma.  Till helgen ska vi till skåne och gratulera min syster som blir 25 år. Jag ska spela in körslaget för det börjar på lördag o det vill jag inte missa.

Ha en fin kväll o sköt om er!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Vart tog dagen vägen tro?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: