web analytics
Gå till innehåll

Vart tog dagen vägen?

Det är lördag och kvällen har börjat. Jag undrar vart dagen tog vägen? Den bara försvann. Har inte gjort så mycket idag kan jag säga. Jag låg länge i morse och sedan när jag ätit frukost så for jag på och städa här hemma, men jag kunde inte hålla på för länge. Jag torkade golvet i köket och vardagsrummet och sedan började min eksem växa.

Jag ska helst inte ta i vatten för det torkar ut huden. Jag blir torr och jag får klåda. Sedan spricker händerna och jag får ont. Visst kan jag använda handskar när jag tar i vatten men handskar gör så att händerna blir inne stängda och man svettas och det gör att jag blir torr och får sprickor i händerna. Så hur man än gör så blir det fel med andra ord.

En vän kom på kaffe och vi satte oss i trädgården. Bombnedslaget i huset fick vänta. Mitt socker har legat si så där och det gör att jag blir trött. Jag däckade här tidigare i kväll. Kanske inte så konstigt att dagen har gått fort. Men jag blir så trött av mitt dalande socker som sedan höjer sig till skyarna.

Nu har jag bara smått huvudvärk och jag ska ta alvedon. Sen blir det nog sängen för mig faktiskt. Man orkar inte med lika mycket nu för tiden som man har gjort en gång. Jag skyller på mina sjukdomar. Det är inte lätt att ha två hud sjukdomar samt diabetes som man ska hålla i schack. Men jag ska inte klaga för det finns faktiskt dom som har det värre!

Min son och dotter är på beach party. Det är Robins fotbollslag som anordnade det och varje spelare fick ta med sig en vän. Robin tog med sig sin flickvän och sin syster. Snällt av honom. Egentligen var det bara en per spelare men Stéphanie fick oxå komma med.

Ni får ha en fin kväll!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: