web analytics
Gå till innehåll

Vårvärmen har kommit

Så skönt väder vi har nu. Vinterskorna har åkt in garderoben och gympaskorna har åkt fram. Har beställt nya skor till hela familjen. De väntas komma i veckan. Det blev några par men nu är det gjort i alla fall.

Idag har vi suttit ute i friska luften idag. Studsmattorna har kommit upp. Barnen har redan invigt dom för i år. Jag slängde ihop två sockerkakor och sedan köpte vi lite glass som vi fikade på i trädgården.

Idag är sista lediga dagen för barnen. I morgon är det skola igen. De har haft sportlov denna veckan som varit. Det har varit skönt att ha dom hemma faktiskt. Jag trivs som bäst när jag har mina barn runtomkring mig.

För mig är det familjen absolut viktigast. Har alltid varit och kommer så alltid att förbli! Den kontakten jag har med mina barn hade jag önskat att alla hade.

Vi har sju barn och tre barnbarn. De är livet för både mig och Fredrik. Barnbarnen är ju bara för goa och de växer så det knakar. Nellie blir 3 nu i sommar och Sebastian blir ett år. Lilla Alizia går mot 6 månader. Tiden går verkligen fort.

Har ni några planer för sommaren? Vi har pratat lite smått om vissa saker som vi vill göra men vi har inte bestämt något än. Vi får se helt enkelt hur vi gör.

Ni får ha det så gott. Kram på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: