web analytics
Gå till innehåll

Växlande känslor

Idag är det den 1 april och skämten har haglat lite överallt. Min dotter Stéphanie använde mig som objekt när hon lurade sina kamrater och lärare. Hon sa åt dom att jag var gravid igen 🙂 Det hade kanske inte varit förvånande för en del. Robin skickade ett sms till mig som löd: April april. Nu tog du upp mobilen i onödan.

Dagen idag har varit blandad. Både trevligt och mindre trevligt. Roligt och ledsamt. Jag tog en promenad till min pappa. Jag köpte tabletter och lite frukt till honom. Det var rätt så skönt väder att gå i och jag kände att jag verkligen behövde komma ut i friska luften och rensa huvudet från alla tankar.

När jag kom hem så tänkte jag dränka mig i täcket i sängen och se en sorglig film. En film som passade mitt humör just då, men jag hann bara se 10 minuter på filmen så kom min svärmor. Hon bjöd hem mig på kaffe så jag följde med henne hem i stället. Vi fikade och pratade en stund sen gick vi ut med hundarna. Skönt med ännu en promenad. Fredrik kom ut på lunchen och när han körde tillbaka till jobbet så körde svärmor mig till dagis så vi kunde åka bil hem.

Väl hemma igen så somnade Pontus en stund och jag fixade mat till barnen. Jag försökte få undan tankarna och känslorna jag hade eller har inombords. Inte det lättaste kan jag säga. Man känner sig verkligen grundlurad och naiv. Jag vet inte vart jag står men det spelar väl mindre roll. Inget känns viktigt just nu iaf.

Jag hade planerat att se Talang med familjen och ha lite smått och gott till det, men nu vet jag inte om jag ska lägga mig med kudden över huvudet i stället. Det känns mer lockande kan jag säga.

Strunt samma. Jag önskar er andra en fin kväll iaf. Vi hörs kanske.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Växlande känslor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: