web analytics
Gå till innehåll

Vem är det som är psykopat?

I 26 dagar hade jag tre extra personer boendes hos mig. Vi är ju redan 10 personer så det gjorde ju skillnad att bli tre till. Jag tyckte dock att det var roligt för den ena av de tre var min äldsta son. De andra två var hans flickvän och hennes son. Tyckte det var roligt att få lära känna henne.

Jag öppnade upp mitt hem och bjöd in dom. De fick Stéphanies rum. Stéphanie i sin tur fick ha sin lillasysters säng och hon i sin tur tog Hampus. Hampus la vi i Pontus säng och Pontus låg hos mig och Fredrik. Finns det hjärterum så finns det stjärterum som det heter.

De fick mat och husrum. De hjälpte till med maten så jag klagar inte. Men man blir  ju ledsen nu i efterhand med tanke på all skitsnack som denna kvinna nu uttalar. Sammanlagt fick vi 1381 kr till hjälp till mat. Av mina egna pengar köpte jag blöjor till kvinnans barn och pengarna tog jag ur egen ficka. Det blev lite glass och lite godis och massor med mat men jag sa ingenting. 1381 kr för 3 personer på 26 dagar anser jag inte att någon ska klaga på. Det har jag inte hört dom göra heller men att svartmåla mig som en psykopat efter allt som de fått anser jag vara fel.

Människan känner inte mig. Hon hann aldrig göra det med tanke på att hon oftast bodde i sitt rum. Hon låg och sov medan pojken sprang vind för våg i huset. Tre gånger satte han igång spisen. Han sparkade på vår hund hela tiden och han var elak mot vår ena katt. Två datorer hällde han vatten på så de slutade att fungera. Min sons surfplatta spräckte han skärmen på. Benjamins keyboard tog han sönder tangenten på. Hans stora bil spräcktes. En skärm på en mobil repades och på samtliga handlingar som jag har skrivit upp här finns det vittne på. De såg pojken göra detta. Var fanns pojkens mamma? Jo i sin säng.

Jag har blivit kallad för dålig mamma. Hur dålig mamma jag än har varit så har jag funnits där för mina barn. Sen att alla inte har varit mottagliga för sanningen och som inte kan stå för sina handlingar är inget jag kan hjälpa. Det finns konsekvenser till allt. Positiva som negativa!

Under dessa 28 dagar så blev mycket förstört. Minst 7000 kr förstördes det för. Tack vare dessa personer så blev vår trädgård vandaliserad, husets ena sida blev utsatt för vandalism. Min man blev misshandlad mitt framför mina ögon. Vad gjorde personen som de var ute efter? Jo den personen satt i tryggt förvar i vårt sovrum.

Jag har fått höra att jag aldrig ställer upp för detta barn..Ändå har jag gått igenom helvete för att han ska få det så bra som möjligt. Jag kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Så enkelt är det.

Kvinnan som kom ska sopa rent framför sin egen dörr. Min klarar hon inte av. Jag är tyvärr gammal i geamet. Inget som jag valt frivilligt. Oavsett vem det är så accepterar inte jag en massa skit slängt mot mig och min familj. Det spelar inte någon roll vem det gäller. Utsätts mina barn för fara så måste jag som mamma agera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: