web analytics
Gå till innehåll

Vem är jag egentligen?

Ibland när man har bloggtorka så finns det ett bra tips som man kan ta till för att bloggen inte ska dö ut. Är ens läsare van vid att man skriver minst ett inlägg om dagen och sedan det blir tyst en dag så undrar många läsare vad som har hänt. Sådan är jag själv med de bloggar jag läser.

Har man bloggtorka så finns det som sagt tips att ta till för att visa sina läsare att man faktiskt lever fortfarande. Man kan skriva ett tema inlägg. Det finns massor av dom ute på nätet. Man kan själv komma på ett. Det kan vara om ett speciellt ord och vad det ordet betyder med mera, med mera.

Jag följer några underbara bloggar där skribenten bakom verkar vara underbara personer. En av dom som jag följer är Joanna.  Hon har skrivit ett inlägg om: Vem är jag egentligen? Hennes läsare fick berätta sin uppfattning om henne och jag tänkte hänga på det.

Visst kan det vara roligt att veta vad ens läsare tycker man är för en person? Det viktigaste är att jag vill ha ärliga kommentarer. Hatar du mig så skriv det. Jag tål det.

Så nu ber jag er mina underbara läsare att kommentera detta inlägg om vem jag är för er. Hur har ni uppfattat mig? Är jag tråkig? Rolig? Idiotisk? snäll? Ja allt som ni kan komma på.

Blir det inga kommenterar alls så har de oxå talat 😉

Intressant?

10 reaktioner på ”Vem är jag egentligen?

 1. Joanna Björkqvist

  Tack så mycket för fina ord på min blogg om mig - de värmer mitt hjärta mycket! Kul att du också hoppar på detta, för det är ju faktiskt roligt!

  Jag uppfattar dig som en varm och omtänksam person, som månar mycket om barnen och alltid finns för dem. Jag tror också att du är en omtänksam dotter, även om din pappa tyvärr inte finns i livet längre, så märker jag det på hur du skriver om honom.

  Jag tror också att du är en person som värdesätter människor mer än saker. Och att du vågar säga vad du tycker.

  Varm lördagskram till dig!

  Svara
 2. Villa Svea!

  Jag har inga problem med att vara ärlig, never..jag kan absolut alltid stå för vad jag tycker och tänker, däremot behöver man ju inte alltid dela med sig av det som är mindre bra..men undantag finns, för ibland kan det vara som en knäpp på näsan eller kick i baken att få höra det man kanske inte förväntat sig och nu fick jag ju fråga..du ville ju veta hur jag ser på dig utan att känna dig mer än här i bloggvärlden. Jag tycker du känns som en varm kärleksfull mamma som kämpar på i vardagen. Jag tycker du verkar vara lite av en grubblare som säkert ibland grubblar lite för mycket... som behöver lära sig att inte ta åt sig av onda tungor utan lita på din egen förmåga. Försök leva i nuet och njuta av det som är nu och inte fastna i sorg, det är lätt att bli bitter. Jag tycker du verkar vara en härlig människa som liksom jag njuter av en stor familj med allt va det innebär. Kram Kram Johanna

  Svara
 3. Lotta

  Vilken trevlig idé, undrar om jag ska haka på... 🙂

  Den uppfattningen jag har fått av dig är att du är en mycket varm och omtänksam person som värnar om din familj och dina vänner.
  Kram!

  Svara
 4. Anonymous

  jag tycker du värkar vara en trevlig person
  glad och positiv och stark rolig med så klart.
  har inte följt din blogg så länge men jag tycker om att läsa den. hoppas du får en fortsatt trevlig dag.
  mvh lindisha5barnsmamma

  Svara
 5. Smulan

  Jag tackar er alla för era underbara kommentarer och framför allt för er ärlighet. Jag kommer att skriva ett inlägg senare idag men först ska jag till Ikea och köpa garderober 😀

  Tack än en gång underbara ni. Era ord värmer mitt hjärta. Varma kramar till er.

  Svara
 6. Carina

  Hejsan! Jag känner dig ju egentligen inte, men vi har haft en del kontakt. Tycker du verkar vara en snäll och mycket omtänksam person. Jag hoppas du fortsätter vara DU. Var rädd om dig och de dina. Många kramar Carina
  Ps Tycker om mina små söta änglasmycken.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: