web analytics
Gå till innehåll

Vem är jag?

Vilken bra fråga. Svaret är nog rätt så varierande med tanke på vem man frågar. Enligt mig själv så är jag en mycket omtänksam figur som försöker tänka positivt. Jag har 7 barn i åldrarna 3-17 år, två flickor och fem pojkar. Min sambo är två år äldre än jag och arbeta full tid inom trädgårdsmaskiner och han är även deltids brandman. Själv går jag hemma på heltid och tar hand om hus och hem. Jag älskar att skriva, därför har jag min blogg och i den kan jag svamla till det ordentligt ibland. Beroende på vilket humör jag är på.

Livet har inte alltid varit en dans på rosor och jag har en djup depression liggande bakom mig. Den gör sig påmind ibland men jag försöker hålla mig uppe på vattenytan och jag tycker att det fungerar rätt så bra. Ångest kan jag ibland få men jag har lärt mig att hantera den på ett bra sätt. Jag har som sagt 7 barn och några av dom har speciella behov. Vad de har skriver jag aldrig i min blogg på grund av barnen det rör sig om. De är egna individer och jag vill inte skriva om deras behov med respekt till dom. Alla människor har vi behov av något. Några av mina barn har det bara i lite större utsträckning.

Jag bär med mig en stor sorg i mitt hjärta efter min pappa gick bort i juli i år. Jag och barnen träffade honom i stort sett dagligen så det är mycket tomt efter honom. Det händer att jag skriver ett brev till honom i bloggen lite då och då. Mitt sätt att bearbeta. Samt så får jag ur mig mina tankar och funderingar samt så klär jag mina känslor i ord.

Jag har musik och dans som hobby och jag har börjat med att göra egna smycken. Jag har inte hållit på med smycke tillverkning länge och egentligen vill jag inte kalla det för det i heller, men det är smycken och jag gillar att pussla. Djur och natur är något som står mig varmt om hjärtat. Jag älskar havet och skogarna. Så jag trivs här på ön med andra ord. Vi bor 10 minuter från havet och 10 minuter från staden. Jag har enbart 5 minuter till affären. Vi bor centralt men har ändå det rätt så lugnt och skönt runtomkring oss.

Jag lyssnar på dansband och country. Speciellt country är en musikstil som jag gillar och Dolly Parton är jag ett stort fan av. Jag har sett henne Live i Malmö 200 och i Globen i år. Helt otroligt. Vilken känsla det var att se henne på scenen. Lite av hennes energi skulle man haft.

Det är mycket som ljust och roligt i livet men det finns även lite mörker här hemma hos mig. Ja inte mörker på det sättet men jag kan ibland få ångest och panik ångest attacker och jag kan känna mig rätt så deprimerad. Jag tar en dag i taget och försöker göra det bästa utav den.

Det var roligt att du kom på besök. Du är hjärtligt välkommen tillbaka. Vill du inte missa några inlägg så lägg gärna till mig på Bloglovin eller i följaren här till höger. Jag finns även på facebook och NetWorkedBlogs. Det sistnämnda är också på facebook. Det är alltid bra att komma och hälsa på lite då och då för ibland håller jag även i tävlingar som du kan gå miste om att vinna om du inte tar dig en titt lite då och då. Undrar ni över något så fråga på så ska jag se om jag kan svara Antingen så kan ni lämna en fråga i en kommentar i ett inlägg eller så frågar ni via blogresponse. Man behöver inte vara medlem för att fråga där. Ha det så gott och sköt om er.


Två sanningar att ta i beaktande...

1. Innan du diagnostiserar dig själv för depression eller lågt självvärde, försäkra dig om att du inte bara är omgiven av skitstövlar

2. Gråt aldrig över en person som sårar dig... bara le och säg...
-Tack för att du ger mig chansen... att träffa nån som är bättre än du...

Kram kram

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Vem är jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: