web analytics
Gå till innehåll

Vem av dom har fel?

I mitten av december så hade jag feber en dag. Jag frös och mådde allmänt dålig, men dagen efter så var allt som vanligt. Skönt. Sedan började jag höra dåligt på mitt ena öra. Jag började känna smärta i halva ansiktet på samma sida som det öra jag hörde dåligt på. Jag brukar få det ibland. Förkylning i halva ansiktet. Även det blev bättre efter några dagar. Hörseln kom tillbaka men jag hade ett konstigt tryck i örat.

Månaderna gick och det blev värre och värre. Började få ont i (vad jag trodde) i en tand. Smärtan gick upp mot ögat. Fick tid hos tandläkaren. Jag har tandläkarskräck men jag längtade att gå dit så jag kunde få bort smärtan. Var helt säker på att jag hade hål i en tand. Men efter flera röntgenplåtar så visade det sig att så inte var fallet. Han kunde inte se någon inflammation i heller. Han rekommenderade ett läkarbesök.

Jag ringde min husläkare. Gick en snabb tid och hon kikade i båda öronen. I det öra jag har det här trycket i mår bra. Det syns inget konstigt. Dock så kunde hon se att trumhinnan var lite intryckt. Förmodligen så har jag haft vätska bakom trumhinnan. Hon rekommenderade ett spray som skulle hjälpa till att torka ut gången.

Har det hjälpt? Nej det har det inte. Det blir värre och värre. Känner mer i tanden nu men det onda kan komma från örat med för det trycker där fortfarande. Jag ska hålla för näsan och blåsa. Det ska klicka i öronen men det gör inte det i det öra där det trycker. Nu ska jag på hörselnedsättning och en remiss till öron är skickad.

Jag längtar tills den dagen då jag får bort detta tryck. Det gör inte ont men det känns och jag måste ändå ta parodin och aproxen om dagarna.

Så den stora frågan är: Vem av dom har fel? Tandläkaren eller min läkare?!

Ja det får tiden utvisa.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

5 reaktioner på ”Vem av dom har fel?

 1. Hannas krypin

  Det behöver ju inte vara någon som har fel utan bara att det är svårt att hitta vad som orsakar dina besvär. Håller tummar och tår iallafall att de snart hittar vad det är så du slipper smärtan.

  Svara
  1. Lisa

   Det förstår jag. Tänkte mest på att en av dom hR rätt. Antingen är det örat eller en tand 😊
   Tack för din omtanke ⚘

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: