web analytics
Gå till innehåll

Vem ska styra vårt land?

Har två pojkar som är förkylda och hostiga. Det märks att hösten har kommit för det brukar alltid bli så här efter solens varma strålars bortgång. Men visst kan det fortfarande vara varmt ute men man lurar egentligen bar kroppen för man jämför hur det var dagen innan. Var det blåsigt ena dagen och uppehåll dagen efter så känns det varmare så klart.

Det har gått några dagar sedan det var val här i Sverige. Det var så mycket skriverier och uttalanden innan valet, men efter valnatten så har det varit rätt så tyst både från höger och vänster. Bådar det gott?

Det ska bli intressant och se hur det hela kommer att sluta, se vem det är som kommer styra vårt land. Det finns röster som inte har kommit hem där de ska vara än. Min svärdotter förtidsröstade här på ön då hon inte är hemma där hon själv bor under valdagen. Hennes röst skulle komma hem på onsdag sa dom. I morgon med andra ord.

Jag hoppas att tystnaden bryts efter det!

16 reaktioner på ”Vem ska styra vårt land?

 1. Carolina

  Ja det ska bli spännande vem som vinner valet idag och hoppas på det bästa vill ha högern tyvärr inget förtroende för Vår LÖVEN men blir det någon annan såklart kan man kanske få förtroende för dem igen.Ha en bra onsdag <3

  Svara
  1. Lisa

   Jag tycker att han har lyckats rätt så bra med tanke på hur det var när han tog över. Oavsett vem det blir i alla fall så hoppas jag att de tänker på oss vanliga Svenssons med och inte bara på dom som redan har massor. Om du förstår vad jag menar...Ha en bra dag <3

   Svara
 2. Frökenny

  Ja, det blir onekligen spännande att se vad som händer när alla röster är räknade. Tyvärr tror jag att vi har en rörig mandatperiod framför oss när det är såpass jämnt mellan blocken. 🌸💕

  Svara
 3. Emma

  Ska bli spännande att se hur de blir. Här har man vabbat ett tag & blir ett tag till barnen verkar Få de ena efter de andra. Nu får de vara nog med baciller.

  Svara
 4. Bella DemonLady Benjaminsson

  Tycker att de redan är klart. Men som vanligt. Folk är giriga och vill så mycket. Men inser inte skadan på vägen. Alliansen har inget tänk för psykisk ohälsa. Där är att ALLA sak jobba. Men hur är de med dom som inte kan jobba pga grov ångest eller social fobi. Eller hur blir de med någon som blir gravid men inte kan behålla barnet. Och upptäcker de i vecka 17. Ska inte kvinnan få bestämma över sin egna kropp då? Ne tack! Jag vill ha ett fritt Sverige. Inte något parti som ska styra över min kropp eller om jag kan jobba eller inte. Jag vill inte riskera att hamna på gatan för att jag inte kan jobba. Jag vill inte förlora mina barn för att jag inte kan upprätthålla ett hem till dom pga att jag hamnade på gatan för att ett parti bestämde att jag kan jobba när jag inte kan jobba.

  Men men nog med de.

  Hoppas du får en bra dag

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: