web analytics
Gå till innehåll

Vem tror ni att ni är egentligen?

Ser ni på Idol? Jag tror det var förra året som Fanny var med. Tjejen som jag tyckte var mycket duktig. Hon stack ut från mängden tyckte jag. Läste nu att hon har blivit näthatad bara för att hon är lesbisk. Ni som ger er på andra människor pga deras läggning, deras utseende eller för deras handikapp, vilka tror ni att ni är egentligen? Spela Gud och tro att ni ska kunna säga och göra det ni vill bara för att ni inte är som de ni mobbar?! Vem har sagt att det är just ni som är de "rätta" och som "passar in" i vårt samhälle? Det är kanske rentav ni som är dom "annorlunda"?!

Min dotter har blivit näthatad. Hon har fått höra mycket. Saker som vi inte ens visste att hon hade mm. Skriva öppet men ändå vara anonym. Det är så fegt. De gick på min äldsta dotter om min yngsta. Jag gjorde ett eget konto bara för att se om de kunde vända sig till mig i stället för att skriva till min dotter. Det gjorde dom. De var anonyma och tror att de verkligen kan gömma sig bakom en datorskärm men det finns något som heter IP adresser. Polis kan få fram vem det är som sitter och skriver, men det är inte alltid nätmobbarna tänker på det.

Fanny har skrivit en låt om näthatare. Den var mycket bra. lyssna gärna på den här.

Det är lågt att gå på en människa bara för att denne inte har samma läggning. Varför bry sig om vad andra är för något? Jag förstår inte varför folk ska lägga ner så mycket tid och energi på det faktiskt. De kan inte ha något eget liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: