web analytics
Gå till innehåll

Vem vill inte tjäna pengar?!

Vilket skönt väder vi har. Man ska inte klaga nu. Jag har varit ute i stan och gått en sväng och jag har även hunnit med ett utvecklingssamtal. Det var den stora dotterns tur nu 🙂 Hon jobbar på så hon är duktig.

När jag satt där så kom stora sonen med. Han ville ha en peng till cafeterian så det fick han. Robin spelar i Borgholms B-lag och via klubben så säljer han rabatthäften. Jag köpte två stycken. på det sätt gynnar jag både mig och laget.

Jag gillar när man kan tjäna lite extra och samtidigt gynna andra. Det finns dom som kallar det att snåla, men jag ser det som ekonomiskt. På internet finns det en sida där man kan få rabatter på olika saker i olika affärer. Cuponation.se heter dom och man behöver inte ens registrera sig.

Ikväll ska vi enbart ta det lugnt här hemma. Förhoppningsvis ska jag kanske säga för man vet ju aldrig vad nästa minut har att ge. Jag önskar er alla en fin kväll!

Intressant?

1 reaktion på ”Vem vill inte tjäna pengar?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: