web analytics
Gå till innehåll

Vem vill missa halva priset?

Nelly  har ett erbjudande nu som är dumt att missa. I alla fall så kan man ju kika på det. Skulle man hitta något så har man i alla fall tjänat på det 🙂 De har nu Mid Season Sale med priser från 50% rabatt och upp. Vad sägs om det? Vill du inte missa erbjudandet så ska du klicka in dig här.

Själv letar jag efter en fin vit klänning som jag ska ha på mitt bröllop. Jag ska ha bröllopsklänning först naturligtvis men när dansen börjar så ska jag ha en fin vit klänning på mig så jag också kan dansa 🙂

Dagen idag har gått otroligt fort. Jag har hunnit med att baka farligt goda kladdmuffins och jag, Fredrik och Pontus var ute en sväng hos min svärmor. Nu är det sängen som gäller.

Vi är många i familjen just nu och jag har tagit lite foton på oss när vi är samlade runt matbordet. De kommer in i bloggen i morgon. Det finns ett ordspråk som säger: Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Det stämmer kan jag säga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: