web analytics
Gå till innehåll

Vems liv är vems?

Vi har ju varit i Eslöv o gratulerat min lillasyster som blir 25 år. Det var en trevlig fest o mycket god mat. Jag träffade min bror som jag inte sett på ett bra tag så det var roligt. Jag träffade kusiner som jag inte heller pratat med på länge så det var en trevlig kväll. Helgen gick fort som alltid. Den brukar göra det när man är lycklig säger ordspråket.

Det regnade på lördagen men det var rätt så skönt faktiskt för då försvann ju snön. Det finns alltid något positivt i det negativa. Vi körde efter middagen idag. Har ju några timmar att ligga på vägen. När vi kom över bron o kört en bit mot Borgholm så fick vi sitta en stund o vänta för det hade precis hänt en trafikolycka där. Hemskt. Enligt nyheterna så ska det inte vara allvarligt iaf.

Till något annat allvarligare. Har ni läst om kvinnan som vill ha dödshjälp? Hon har en sjukdom som gör att hon försämras och hon anser inte ha ett värdigt liv där hon idag ligger som ett kolli. Hon har varit förlamad sen 5 års åldern och hon är nu snart 32 år.

Dödshjälp är inte tillåtet i Sverige, men varför får man inte bestämma över sitt eget liv? Hon är klar i huvudet så hon vet vad hon ger sig in på. Hon vet vad hon har och hon vet vad hon kommer att få. Varför?

Det finns så många olika religioner i vår värld. I vissa länder så tillåter de inte att ta emot blod. Det kan ibland vara behövligt om människan ska överleva, men tack vare deras tro så får de inte.  Vad ska man kalla det för? Antingen dödshjälp eller rentav mord. Min åsikt!

Hör kvinnans berättelse HÄR.

Vilken åsikt har du som läsare?

Tycker det är hemskt när man inte får bestämma över sitt eget liv!

Jag läste oxå att man kan beställa glasögon via nätet o tjäna tusenlappar. Nyfiken som jag är så kollade jag själv o jag skulle tjäna över 3000 kr! Det är pengar det! Ska kolla upp det lite mer för är det som det verkar så ska jag nog testa det nästa gång jag behöver nya glasögon!

Här kommer några sajter till optiker online om någon är intresserad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

    Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: