web analytics
Gå till innehåll

Veteranmotorklubben

Det har varit en fin dag. Fredrik o André körde moped. Det var veteranklubben som anordnade det hela. De körde med de äldre mopederna medan vi åkte med Iris bakom veteranbilarna. Vi fick ha vår bil så alla barnen fick plats 😉 Det är ingen veteranare men det är en bil iaf.

Vi körde småvägar hit o dit. Såg ställen som jag aldrig har sett förr. Visserligen så hade jag klarat mig utan dom ställena med men det är ändå intressant. Bilden ner till höger är ett utedass. Jag fotade den för skoj skull. Det var inget roligt att gå in i den kan jag tala om för er. Det satt en spindel på dörren innanför och ingen lampa fanns....hmmm...

Efter bilfärden var det dags för grillning. Vi hade korv  och kött med oss.Skönt att vädret var fint för annars hade det nog varit lite kyligt och grått o sitta där.

 Det var tipsrunda. Ska erkänna att jag var inte med top 10 😉 Det var roligt iaf o man lärde sig lite mer om Öland.

Barnen tyckte nog det var skönt. André tyckte det var toppen iaf för han fick ju köra moped 😀 Hur roligt man nu kan tycka att det är men det är ju en del som gör det...

Så har min dag sett ut. Vi åkte iväg runt halv 11 i förmiddags o var inte hemma förrän vid 15:30 ca. Vid 16 så körde vi till Kalmar o lämnade sonen på tåget. Väl hemma var det dags att tvätta o vika tvätt. Ska snart duscha av barn o natta dom, sen blir det nog nattning av mig själv. Kommer en dag i morgon med!

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: