web analytics
Gå till innehåll

Vi går mot helg

Då går det mot helg. Jag hoppas på en lugn sådan. Kanske så blir det en film med barnen. Hoppas på det.

Jag har inte gjort så mycket i veckan om jag ska vara ärlig. Tvättat lite. Det är det enda med. Ja städat av lite med i och för sig, men inte som jag brukar. Har inte orkat. Låter som att jag är lat och kanske har jag varit det med men jag har lyssnat på min kropp.

Jag har varit så trött efter veckans terapi. Saker som kom upp har fått mig att fundera under veckan. Det är ju bra i och för sig. Kanske kommer jag närmare mina mål här i livet då. Jag vet inte. Jag kommer närmare mina känslor. Det är jobbigt men välbehövligt.

Jag har fortsatt på min teckning om avgrunden som jag påbörjade förra veckan. Ingen vacker syn men att se en bild på ett papper gör det mer verkligt. Jag behöver se den för att inte förminska.

Jaja...så är det.

Min samtalskontakt ringde. Har min sista tid hos henne nästa vecka. Vi ändrade tiden så nu ska jag dit på tisdag istället för på torsdag. I år är det 16 år sedan som jag började att gå jos henne. Hon har hjälpt mig mycket. Är henne för evigt tacksam.

Nu ska jag göra middag till mina barn. Sedan tar jag helg. Ha det gott och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: