web analytics
Gå till innehåll

Vi har fått en ny familjemdlem <3

Vi gick ner en runda till stan idag med. Idag var det så mycket folk nere. Igår var det inte så mycket och idag ännu mindre. En tråkig julskyltning med andra ord. Men det var skönt och få komma ut en stund i den friska luften. Det var lite småregnigt men vi blev inte så blöta tack och lov.

Säg hej till vår nya familjemedlem Milla

Cockerpoo

Denna tjej är syster till dom två vi redan har. Milla är född i samma kull som Cindy, men de har samma föräldrar som Sally som föddes i kullen tidigare.

Här har vi lilla Sally

Cockerpoo

...och lilla Cindy

Cockerpoo

Visst är dom fina 🙂 Jag älskar mina fyrbenta vänner. Dom springer efter mig alla tre. Vart jag än går så har jag en lång svans efter mig. De är för söta. Rasen är Cockerpoo. Hälften Cocker Spaniel och hälften mellanpudel. De är helsyskon alla tre men ser ändå så olika ut. Sally är 3 år och Cindy och Milla är 2 1/2 år.

Idag blir det kroppkakor för hela slanten här hemma. Fredrik och Benjamin var så duktiga igår för de skalade en riktigt stor gryta med potatis. Idag ska Stéphanie och Beatrice göra kroppkakorna tänkte jag. Fläsket har jag redan kryddat och saltat så det är själva "smeten" som de ska få göra. Jag kommer vara med och hjälpa dom om de behöver hjälp men jag tror att de kommer klara det galant. De har ju hjälpt mig tidigare att göra kroppkakorna.

Jonatans bonuspappa Jonas kommer hit och gör oss sällskap till middagen. Det ska bli trevligt. Jonatans mamma var naturligtvis också välkommen men hon jobbar. Hon får med sig lite kroppkakor hem.

Igår mös vi framför TV:n med en julfilm. Diane Keaton i huvudrollen. Nästa söndag blir det kanske The Sound Of Music eller Grinchen. Båda filmerna är underbara att titta på. The Sound Of Music är kanske ingen julfilm men den är ett måste att se vid juletid. När jag var barn och växte upp så sändes denna film den 25:e december varje år. Jag saknar det faktiskt. Men nu har jag filmen på dvd!

Ni får alla ha en fin första advent. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: