web analytics
Gå till innehåll

Vi har firat fars dag

Haft en mycket fin fars dag och jag tror faktiskt att de båda hushållets pappor tycker detsamma. Dagen började med att vi faktiskt kunde få ligga var lite längre i sängen. Det var skönt faktiskt. Sedan gick jag upp för att se om barnen behövde hjälp med något. Stéphanie och Beatrice bakade nämligen scones i morse. Fredrik fick lite frukost på sängen samt några paket. Sedan satte vi oss alla vid bordet för att äta en gemensam frukost. Vi är många men det är så mysigt att sitta allihop och äta och bara njuta av varandras sällskap. Vi skrattar och har så roligt tillsammans. Resten av paketen blev utdelade vid bordet.

Sedan blev det lite av varje här hemma. Vi gjorde det som vi tyckte behövdes eller bara ville göra. Vi hade planerat att byta vissa av barnens sängar så det gjorde Fredrik och jag började med att slå in de första julklapparna. Lite julmusik på det så infann julkänslan sig redan. Jag längtar till julen nu 🙂

Fars dag

Fars dag

Fars dag

Fars dag

Jag och Fredrik åkte ut till våra pappor och tände ett ljus för dom och satte lite blommor. Saknaden finns där alltid men vissa dagar så är saknaden lite större än andra dagar. Det är 6 år sedan han gick bort men ibland så känns det som att det var nyligen. När det var allahelgona så satte jag ett batteriljus som skulle lysa upp de mörka kvällarna och den var fortfarande igång. Det såg så fint ut. Ett nytt ljus blev det i hans lykta med och sedan fina rosor. Detsamma blev det till Fredriks pappa.

Vi gick bort till Tomas och Ingemars gravar med. Även där var det upplyst och fint. Det är roligt och se när det står blommor och att det finns tända ljus hos nra och kära. När man går igenom kyrkogården för att komma till pappas grav så är det flera gravar som aldrig har några blommor eller som får några ljus tända på graven. Det är lite sorgligt.

Fars dag

Fars dag

Nu ska jag gå ner och lägga mig. Mina leder idag är inte som de ska vara. Har ont men det är kylans fel. Jag längtar redan till våren faktiskt när det gäller värmen. Men man kan ju inte få allt. Vad är en jul i sommarvärme?

God natt och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: