Gå till innehåll

Vi har väluppfostrade barn

Underbar lördag. Vädret är skönt och vi har kunnat sitta ute i trädgården. Vi fikade med fruktsallad och glass. Sen tog jag och Beatrice en promenad medan Hampus och Pontus cyklade.

Fredrik jobbade till kl 13 idag. Jag tog barnen och hälsade på honom där. En äldre farbror stod där och pratade med barnen. Han tyckte att barnen var så väluppfostrade. Roligt och höra.

Ja våra barn är väluppfostrade. De är artiga och samtalar med andra människor på ett bra sätt. Tycker bara det är synd att många andra inte vill se det fina i barnen utan hellre letar upp det negativa. Nu anser inte jag att det är något negativt i mina barn men dessa människor anser att de har det. Själv bryr jag mig så lite om vad dessa människor tycker men det sårar barnen. Ändå så sägs det att dom bryr sig...hmmm...klingar lite dåligt i mina öron!

Det är klart att barnen kan vara stökiga och högljudda. De är trotts allt barn.

Ikväll blir det kanske ostbricka. Jag blev sugen på det. Såg ni ishockeymatchen igår? Jag missade tyvärr den. Vi såg på film istället. Jag gillar ishockey. De bjuder på både spänning och underhållning.

Hur ser er helg annars ut då? Jag hoppas ni får det trevligt. Ni får ha det så bra. Sköt om er!

10 reaktioner på ”Vi har väluppfostrade barn

 1. josefonevijose

  Låter som en mysig dag! 😀 jag försöker så gott jag kan att uppfostra Tania så bra som det går men hon för en helt annat typ av uppfostran hos hennes mamma 🙁

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det har varit jättemysigt!
   Du gör säkert ett bra jobb med flickan. Hur gammal är lillflickan?

   Svara
 2. Nathalie

  Det viktiga är att du själv tycker att du uppfostrar dom bra sen vad andra tycker spelar inte så stor roll! Det är dina barn så du måste få uppfostra dom på sitt sätt. Kram!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: