web analytics
Gå till innehåll

Vi känner igen handstilen!

Ni som följer min blogg har ju läst att jag fick ett brev i brevlådan av en av mina största fan här i livet. Vi har granskat handstilen i brevet och det syns klart och tydligt att personen har förvrängt sin handstil bara för att vi inte skulle känna igen den, MEN!!! Personen i fråga glömde bort sig när "hen" skrev för mitt i allt så kunde man se en helt normal handstil. Nu menar jag att vissa bokstäver är förvrängda och att de i nästa ord kunde se annorlunda ut.

Dock så kände vi igen handstilen ändå och nu när vi själva har jämfört handstilen mot kort som vi har fått av "vissa" personer så är vi i stort sett helt hundra på vem det är som har skickat. Det finns folk som kan tyda handstilar oavsett om de har frvrängt den eller inte så det blir att kontakta en sådan. Sedan får vi se vad som händer. Vad vi kommer göra med informationen och så.

Men jag är lite smickrad över att få lite brev på posten.  Tänk att denna person faktiskt slänger ut ett helt frimärke på lilla mig 🙂 Jag är nog snål för jag skulle aldrig slänga ut det på personen i fråga...och då menar jag ALDRIG!

Nu ska jag umgås med min älskade familj. Vi har det så roligt tillsammans numera och det är otroligt skönt. Inget eller inga som kan komma mellan mig och Fredrik. Tro mig...folk har försökt men de har i stället fört oss ännu närmare varandra. Det var nog inte denna persons mening men det var det som hände i alla fall. Synd för henne!

Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

4 reaktioner på ”Vi känner igen handstilen!

 1. Pia

  Begriper inte att vuxna människor kan vara så idiotiska o syssla med sånt, inte ens barn håller på med sånt.
  MEN det visar ju på vilken IQ nivå dessa människor ligger på

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Jag kan inget annat än hålla med dig. Och det värsta är att det är en äldre människa det handlar om.

   Svara
 2. Rebecka

  Håller med er för vuxna kan och är i vissa fall mycket fula när de vill åt någon.
  Det kan vara av vilken anledning som helst.
  Har själv varit utsatt av elaka svärföräldrar i många år.
  Där dög inte något för dem och jag gjorde inte som de sa.
  Det blev skilsmässa med maken, och slutade med att de inte har en chans i denna värld att ta kontakt med mitt barn, som jag gör allt för att skydda från elaka människor.
  Vi hyrde med att svärföräldrarna och det slutade med att jag tog mitt barn och flyttade, det gick på en vecka.
  Idag mår jag hur bra som helst, medan maken lider av ångest och har svårt att sova utan oss i huset.
  Han lärde sig en läxa den hårda vägen och ångrar att han inte stod vid min sida, men han trodde aldrig jag skulle gå, därför körde han bara på och höll med sina föräldrar.
  Kommer aldrig mer att återvända till detta helvete.
  Stå på dig, du är stark.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det är inte lätt och det finns konsekvenser av allt. Både positiva och negativa. Skönt att du mår bättre. Synd din man inte förstod allvaret i det då. Hoppas ni förblev vänner iaf för barnets skull. Ha det gott.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: