web analytics
Gå till innehåll

Vi närmar oss juletider

Idag har Pontus varit hemma från skolan. Snuva och hosta är något som tillhör årstiden men kan vara jobbig om den gör en trött.  Själv har jag haft så ont i mitt ena öga nu i flera dagar. Känt som att ögat är svullet och att det finns en sorts tyngd på det. Jag har inte kunnat tittat åt sidorna utan har fått svänga hela huvudet om jag ville se något åt sidan. Idag känns det något bättre. Inte haft så ont utan men har fortfarande lite svårigheter att titta åt sidorna utan svårigheter. Förstår inte vad det är jag har gjort.

Det är inte långt kvar nu till jul och jag längtar dit av flera anledningar. Den första är att jag snart kommer bli farmor igen och att den lilla prinsessan kommer kanske dagarna innan. Men det vet man ju aldrig. Hon har kanske bestämt sig för att komma efter jul 🙂 Den andra anledningen är att jag kommer ha mina nära och kära hemma. Hur min äldsta son med flickvän kommer göra vet jag inte än. De firar kanske på BB 🙂

Jag älskar julen. Det ska bli så mysigt. Vi ska spela spel, skratta och bara finnas till för varandra. Jag tror inte det är något som kan göra så att det inte blir en glädjens jul. Det skulle vara om man fick en tragisk nyhet i och för sig men det får vi hoppas att vi inte får. Allt kan ju hända under julens månad. Speciellt om det blir snö och is på våra vägar.

Hur ska ni fira jul då? Ska ni vara hemma eller ska ni åka någonstans?

Jag kan inte låta bli att tänka på alla dom som inte har några hem eller som får sitta ensamma under julen. Det är tråkigt och mina tankar finns hos dom naturligtvis. Dock så hjälper inte det så mycket.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har jag tur så blir det lite sovmorgon i morgon för barnen har studiedag i morgon. Ha en fin kväll mina vänner!

3 reaktioner på ”Vi närmar oss juletider

  1. Pingback: Skaffa dig ett EGET liv i stället för att livnära dig på mitt! - Sjubarnsmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: