web analytics
Gå till innehåll

Vi ska skapa minnen

Idag har det regnat lite grann. Rätt skönt men jag saknar solen. Beatrice, min yngsta dotter är hemma en vecka nu och visst hade det varit skönt för henne att få sola och njuta av värmen nu när hon är här! Vi har hunnit med mycket sedan hon kom. Det brukar vara så. Hon är en tjej som gärna hittar på saker. Idag skulle vi hått en promenad men jag fick backa lite på det. Mina höfter säger ifrån. Har så ont när jag går. Hoppas det är bättre i morgon.

Vi har planerat att gå ut till Köpingsvik i veckan i alla fall. Tänkte gå till mina svärföräldrars grav och se hur fin gravstenen blev nu när den har kommit tillbaka. Tända ett ljus ska vi med göra. Ska upp till min pappas grav med hade vi tänkt.

I sommar ska vi åka till Carinas grav. Saknar henne så otroligt mycket. Det går inte en dag som hon inte finns i mina tankar. Ibland kan jag inte förstå att hon inte finns mer. Det är många gånger jag har tänkt att det här måste jag berätta för Carina. Det gör jag med men det blir tyst för mig själv.

Vi har varit vänner i många år. Vi klickade med en enda gång. Bästa vänner på direkten. Vi har barn i nästan samma ålder. Båda hade vi en sin som var lite strulig av sig. En son som våra respektive släkt inte tyckte om. Det var samma släkt. Carina var gift med min dåvarande sambos systerson. Carinas man blev min dotter Stéphanies kusin. Jag kom till slut ifrån mitt förhållande men jag och Carina fortsatte att vara vänner. Flera år senare så gick hon igenom en skilsmässa och jag fanns där för henne. Så som hon hade funnits där för mig.

Carina, min Carina. Världens bästa vän. En sådan fin kompis med ett sådant stort hjärta och med en sådan vacker själ får man verkligen leta efter. Jag fann henne i Billinge i Skåne ❤️

Jag har många fina minnen och jag tänker ofta på dom. Naturligtvis har jag alltid ett leende på läpparna men samtidigt ibland så känner jag tårarna brännas under ögonlocken. Saknaden är enormt stor!

Jag har några levande minnen som springer här hemma efter Carina. Mina fyrbenta familjemedlemmar. Den sista ut är min sons valp. Lilla Nala ❤️ Hon är liten men naggande god! Bilderna på katten är våran Sotis. Han blir 13 år i år 🥰 På sista bilden ligger han i min dotter Beatrices famn 🥰

Nu är det sängen som gäller för min del. God natt och sov gott. Sköt om er ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.