web analytics
Gå till innehåll

Viktigt med återhämtning

Veckan har börjat bra. Igår var det sol mestadels men regnet kom på besök mellan varven. Idag är det strålande sol och mätaren visar 22 grader varmt.

Igår var det terapi i sin vanliga ordning. Har en gång till sedan går min terapeut på en välförtjänt semester. Då är det uppehåll i 4 veckor.

Ibland är det lättare att sitta där och ibland lite svårare. Jag gör det inte lättare för mig när jag försöker kringgå hennes frågor. Eller ja...kringgå och kringgå men istället bara för att svara rakt av så försöker man hitta rätt ord. Vad nu det rätta ordet är. Ibland har jag så svårt att förklara. Tur att människan har tålamod.

Vi pratade om återhämtning. Hon tror jag slarvar med den...och hon har ju rätt. Visst slarvar jag. Jag vill mer än vad jag orkar. Jag tar det sen brukar jag tänka. Men det blir aldrig sen. Så nu ska jag försöka tänka mer på det än vad jag gör idag. Hitta en balansgång där emellan.

Vi pratade om dragkampen som jag kan känna inombords. Där jag står ensam och försöker dra till mig flocken...eller så är det jag som försöker hålla mig ifrån dom andra...Vem det nu är? Jag stöter ju bort dom...

Det är så konstigt att skriva eller prata om dom som egna individer...men det är så det känns. Jag vet att det är jag men ändå så känns det som att det är någon annan som styr ibland. Nu hfinns det säkert några som tycker jag verkar galen, men jag vet inte hur jag ska förklara på ett bättre sätt.

Min terapeut sa att jag kanske kunde rita det, men det är så svårt. Jag kan få för mig att jag ser saker och ting framför mig i mitt inre men det är som i en dimma. Modern konst där alla ser olika saker i.

Ja...livet är som livet är. Jag kämpar på. Trött I huvudet och trött I själen. Kroppen hänger bara med. Så känns det ibland. Jag längtar till morgondagen. Då ska jag och min yngsta dotter till stranden. Funderar på att stänga av mobilen och försöka njuta av stunden med lite sol och bad. Lyssna på vad du behöver brukar min terapeut säga...och detta är vad jag behöver. Ta det lugnt och vara finnas till.

Ha en underbar dag mina vänner. Sköt om er!

Beatrice älskar som synes vattenmelon 😉
Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: