web analytics
Gå till innehåll

Viktigt möte avklarat

Skönt det är fredag. Trött o sliten känner man sig. Har suttit i en bil i nästan 7 timmar idag. Man känner sig stel som en pinne. Mötet gick iaf bra idag. Över förväntan. I stort sett bara positiva svar. Jag har en duktig pojk!

Vi har ätit middag o nu sitter jag här. Jag funderar på att ta mig en varm dusch o sen gå o lägga mig. Kanske se en bra film eller läsa min bok som jag håller på med.

Läste att en högstadielärare i Skövde fick två år och sex månaders fängelse för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning, våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn.

Undrar om personen tyckte det var värt det. Svinigt och riktigt äckligt om jag får säga min mening.

Något annat så jag tycker är svinigt gjort, det är de som utnyttjar olika situationer för egen vinning skull. Läste i 9 att det har försvunnit barn från sjukhusen på Haiti. Runt 15 st fattas o det är inte säkert att de var föräldralösa. Smugglare har passat på för att sälja barnen.

De kriminella ser sin chans att göra fler kupper. Skrämmande värld vi lever i egentligen. Man mår illa av bara tanken på vad människor är kapabla till att göra.

Jag hoppas det hela får ett lyckligt slut iaf.

Ha en fin kväll.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.