web analytics
Gå till innehåll

Vila i frid min älskling ❤

Idag är det en dag som går i sorgens tecken. Jag har förlorat min allra bästa vän. Mitt hjärta har blivit krossat!

Älskade älskade Carina. Du har verkligen fått kämpa men idag så orkade du inte längre. Jag är så glad över de 22 år som jag fick vara en av dina bästa vänner. Vi har delat många skratt tillsammans och vi har haft många djupa samtal. Du har alltid varit en del av mig. Det har inte gått en dag som jag inte har tänkt på dig.

Livet har inte varit rättvist och fast det inte hjälper så blir jag så arg för du om någon borde fått vara frisk och få uppleva dina barn och barnbarns äventyr. Denna förbannade cancer.

Älskade Cina
Jag saknar dig så det gör ont. Det finns inga ord som kan beskriva den sorg jag känner. Jag känner mig som halv människa. Det enda som tröstar är vetenskapen av att veta att du inte lider något mer.

Gick upp till minneslunden och satte blommor och tände ljus. Sov i frid min älskade vän. Må änglarna sjunga för dig. Du kommer för alltid vara älskad och saknad.

Tack du vackra människa. Tack för allt du gett mig under dessa år. Säger som sist vi avslutade vårt samtal: Puss och kram. Älskar dig!

Mina tankar går till din älskade familj.

1 reaktion på ”Vila i frid min älskling ❤

  1. Pingback: Nyår 2018 - Det gångna året | Sjubarnsmamman | Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: