web analytics
Gå till innehåll

Vilken dag det har varit

Idag har det verkligen varit fullt upp. Som jag skrev tidigare så började jag dagen med att sätta mig i kyrkan och titta på min älskade dotter när hon sjöng med kören. Hon bar in korset idag med så det är Stéphanie som är först på korten.

Sen hem och tvätta lite och göra lite nytta och sedan iväg och titta på Robin när han spelade fotbollsmatch med 96:ornas lag. Det gick bra. Det blev lika och Robin sköt in det sista målet. Han fick en halvtimmes paus för sen var det dags för träning igen för 1 1/2 timme senare skulle han spela match med B-laget.

Under tiden han tränade så åkte vi hem och åt middag och sedan åkte vi tillbaka igen. Han satt på bänken första halvlek men spelade hela nästa halvlek. Han var superduktig. Han var med upp hela tiden och passade andra så att de kunde göra mål när läge fanns. Tyvärr så blev det 5-4 till det andra laget men de kämpade på jättebra. Snacka om att jag är en stolt mamma idag 😀

Jag har verkligen duktiga barn.

Robin är killen till höger i blått ställ. 

Kom hem nu för en stund sedan. Pontus däckade rätt så fort. De andra sover men Stéphanie känner sig inte pigg. Hon fryser och har ont i magen och huvudet. Vi får väl se hur hon mår i morgon. Jag har själv småfrusit idag men det har varit smått kallt ute faktiskt och vi har ju varit ute nästan hela eftermiddagen.

Själv planerar jag för en kväll i sängen med en bra och spännande film. Jag tycker det är skönt att varva ner med en film innan sängdags. Man blir så härligt lagom trött med av att titta på tv. Ibland så orkar man tyvärr inte vara vaken till slutet kommer bara. Men jag sover gott i alla fall 🙂

Ni får ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: