web analytics
Gå till innehåll

Vilken hemsk mamma du är!

Vi stod i hallen hos min näst äldsta son när Pontus min yngsta skulle få sitt paket som han så länge hade önskat sig. Ett Nintendo Switch. Han ville ha spelet Pokémon till det och jag, Fredrik och Pontus syskon med familjer hade lagt ihop till detta spelet och nu skulle han då få det.

Under tiden Pontus öppnade paketet så tog jag ut spelet Pokémon och gömde undan det. Pontus tittade i spelet och jag frågade vart själva spelet fanns. Han hittade det inte. Till sist så tar jag fram det och frågade om det var detta han menade. Han blev så klart glad.

  • Vilken hemsk mamma du är!

Ja så sa Hampus med ett stort leende över läpparna. Det känns skönt och få vara det ibland hahaha. Man måste ju få lov att skoja med barnen, eller hur?!

Det finns stunder man minns extra och det finns gånger man aldrig kan glömma. En jul så hade barnen sprungit ut och in där jag satt och slkog in julklappar och jag hade ett himla shå att inte visa dom vad jag slog in för något.

När det var dags att dela ut julklappar så fick alla julklappar utom Benjamin. Jag tänkte att de kommer väl. Barnen öppnade sina paket. Ja utom Benjamin för han hade inte fått några ännu. Vi fortsatte att dela ut och äntligen så får Benjamin ett paket. Han river av pappret och öppnar paketet. I det stora paketet fanns det flera små inslagna paket...som var Robins. Benjamins leende dog.

Han fick så klart julklappar men han hade bara oturen att få Robins. Benjamins låg längre in under granen. Det kan bli fel ibland.

Idag har jag varit flitig. Har städat mitt kök och tvättat. Hundarna har varit översociala och har älskat att ligga bredvid mig när jag väl satte mig i kökssoffan.

Nedan så ser ni min fina Sally på bild. Hon är bara för go den hunden. Hon älskar snö och var så lycklig när snön låg på marken. Hon är lite besviken nu när hon går ut och det bara är bar mark att gå på.

Ni får ha en fin kväll. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: