web analytics
Gå till innehåll

Vilken julkalender är bäst?

Någon som vet vad det är för julkalender som går i år? Jag har ingen aning. Barnen tittar på det men jag är inte så intresserad. Jag tycker att det har blivit sämre och sämre för varje år som gått. Vilken eller vilka har varit din favorit och varför? Mina favoriter är Jultider och Albert och Herbert. Sen har vi ju Teskedsgumman och julpussar och stjärnsmällar med.

Det var bättre förr har man ofta fått höra och jag är beredd att hålla med. I mångt och mycket så var det bättre förr. Med åren så har mycket blivit sämre. Tittar man på leksakerna till exempel så var det bättre kvalité förr. Leksakerna höll längre. Idag med dagens plast så går dom i sönder fort. Det är väl bara Lego som är lika bra idag som förr. Vad jag kan komma på i alla fall.

Idag är det julskyltning i stan. Kanske tar vi oss ner en sväng. Det ser kallt ut där ute så man får väl klä sig varmt. Beatrice ska sälja kakor med sin klass lite senare idag. Hon får röra på sig om det blir för kallt. Det känns inte som att det snart är jul. Det är så stelt överallt. Det är inte så mycket pyntat och man hör ingen julmusik från affärernas högtalare. Det är lite synd. Jag tycker det är mysigt och gå i en affär och lyssna på julmusik när man ska julhandla.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ni får ha en underbar andra advent.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: