web analytics
Gå till innehåll

Vilken mening har det?

Klockan är nu 05:16 i skrivande stund och jag har varit uppe i två timmar. Jag kunde inte sova så jag gick upp. Det är värdelöst att ligga kvar i sängen när man ändå inte kan somna om.Det kommer bli en lång lördag!

Jag ska ta hand om tvätten i helgen tänkte jag. Tvätta, vika och in med det i skåpen. Jag hoppas min kropp orkar för det. Den vill inte som jag vill och den har levt sitt eget liv nu i flera dagar.

Just nu känns det ändå bättre i kroppen. Dock är jag lite stel i lederna men det tillhör kylan. Sitter just nu med ullstrumpor på mig. Det är ju bara så skönt! Jag har så dålig blodcirkulation så det är skönt med riktigt varma strumpor.

Jag var hos min samtalskontakt i torsdags. Det är rätt så skönt att prata med henne. Tyvärr så går hon i pension nästa år 🙁

Jag pratade om min saknad efter Carina. Tänker på henne varje dag och har så svårt att acceptera att hon inte längre finns med bland oss. Saknar hennes röst. Hon var en pusselbit i mitt liv och jag kan aldrig mer känna mig hel för det finns ett stort tomrum efter henne. Den kan aldrig fyllas. Dock så kan man lära sig att leva med den men hur?

Bara tanken på henne får mina ögon att tåras. Det är snart 8 månader sedan hon dog och det är 8 månader av stor saknad! Jag är en person som ofta försöker se på saker och ting som lärorikt och jag vill tro att allt som händer har en mening men gudarna ska veta att  jag börjar inse att det inte alls är så. För vilken mening skulle det vara med att ta en 46-årings liv?

Det kommer man aldrig få svar på!

Nu ska jag dricka lite kaffe och läsa lite nyheter. Ha en fin lördag mina vänner. Sköt om er!

24 reaktioner på ”Vilken mening har det?

  1. Viktor Högnäs

    Håller med om det, känner lika, ruttet att ligga kvar! 🙂 Jag brukar säga "Tiden läker inte såren, men man lär sig att leva med det", vid jobbiga tider så brukar jag tänka på det! 🙂 Ta hand om dig!

    Svara
  2. Petra Elisabeth

    Jobbigt att inte kunna sova. Men håller med. Det är skönare att gå upp än att ligga och vrida sig i sängen. Jag förstår dig saknad...Måste vara fruktansvärt och så ung gör ju inte saken lättare. Tyvärr är det bara tid som hjälper. Jag antar att man lär sig hur sin nya vardag ser ut efter att en person som stod en nära inte finns kvar där längre... Hoppas att det känns bättre snart. Hoppas du får en fin lördag och att du inte är allt för trött 🙂 // Petra Elisabeth

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: