web analytics
Gå till innehåll

Vilken operatör passar din student eller tonåring bäst?

Idag finns det många mobilabonnemang som man kan välja på. Vilken av dom alla ska man ta? Det ena abonnemanget är bättre än det andra. Jag tycker det är extra svårt när man ska välja abonnemang till en tonåring. De surfar mest förmodligen. Skriver på sociala medier och skickar sms. Det är inte ofta som de ringer.

Det finns en sajt där man kan jämföra olika mobiloperatörer. Få fram vilken opeatör som passar bäst till den som studerar till exempel. Jag har tvillingar som är på sitt sextonde år och de använder sina mobiler på två helt olika sätt.

Tjejen använder mycket snapchat och sms medan sonen helst ringer och pratar i stället för att skicka iväg ett sms. Sedan spelar han mestadels på sin mobil.

På Surf.nu kan man jämföra de olika mobiloperatörerna som finns och få fram vilken operatör som passar studeneten bäst. På så sätt kan man tjäna in pengar. Som vi alla vet så har stidenter inte så gott om pengar så allt de kan spara in är ju välkommet.

Så är du själv ute efter att få ut det mesta av allt så jämför på Surf. nu och få ut vad du kan för dina pengar. Det ska jag göra. För visst vill man få ut det mesta man bara kan?

Vi är dessutom många i familjen och det blir en hel del pengar som går åt om man inte kollar upp vad som passar en bäst när det kommer till mobilabonnemang. Idag har vi ett familjeabonnemang och det finns flera olika operatörer som har samma erbjudanden men de har alla olika priser.

På Surf.nu så ser man lätt och smidigt vilket abonnemang som skulle passa din student bäst. Eller rentav dig själv. Man kan läsa om de olika operatörerna med vilket gör att man som kund känner sig trygg. För man vill ju veta så mycket sommöjligt om den operatör man väljer.

Nu ska jag in och se vad som passar mina tonåringar bäst. Ha en fin dag!

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Vilken operatör passar din student eller tonåring bäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: