web analytics
Gå till innehåll

Vilken patetisk människa du är

Jag fick en kommentar i mitt förra inlägg. Från samma patetiska människa som vanligt.

Gode Gud! Du säger så mycket skit. Du var det stora bidraget till att din mans företag gick omkull. Hanns mamma köpte huset för att sonen inte skulle bli av med det. Jag skulle aldrig ha gjort det då huset är fullständigt förstört. Vet inte i vilken bubbla du lever i men det är dags att vakna.

Mitt svar kan ni läsa nedan:

Hahahahaha....vilken planet kommer du ifrån? Mitt fel för att min mans företag gick i konkurs? Hahaha...är det någon som snackar skit så är det ju du. Du vet inte ens vad du talar om.
Ett konstanterande: Du behöver inte fejka en ny mejladress. Bara en massa onödigt arbete för jag vet vem du är i alla fall. Men att du bara orkar göra det säger ju en del om dig. Du har för mycket fritid.
Sen förstår jag inte varför du hänger upp dig på om huset. Jag skrev att det var Fredriks från grunden! Vilket det var eller hur??? Vi betalar lånen. Står för alla vitvaror i huset.
Hmmm...är huset fullständigt förstört??? Hur kan du veta i vilket skick huset är i? Kan du se det ända från Högsby???
Nej du...jag tror inte det. Du vet inte ett skit om hur huset ser ut. Du har inte varit här under dessa åren jag har bott här och det är 13 år nu snart. Du måste tro du är född med röntgensyn. Så fruktansvärt patetisk du är!

Ja jag säger då det. Jag förstår inte hur en människa kan sjunka så lågt. Hon vågar inte använda sin egen mejladress utan hon gör en ny. Eller bara skriver dit en. Men det sger ju allt om denna människa. Den som inte vågar stå för sina ord har inget viktigt att komma med!

Att det skulle vara mitt fel att Fredriks företag gick i konkurs är ju bara löjligt! Av vilken orsak? Men så långt har hon inte kunnat tänka ut. Hon måste ju först dikta ihop en historia. Sen skrev jag inget om varför Fredriks mamma köpte huset. Jag skrev bara att det är Fredriks från grunden vilket det faktiskt är. Fredrik ägde det innan hans mamma köpte det.

Hon köpte det och vi betalar för det. Vi betalar lånen plus lite till. Sedan står vi personligen för alla vitvaror i huset. Fredrik sköter om huset som han alltid har gjort. Det var inte alltför många år sedan vi betalade för att få huset ommålat utvändigt Vi har satt in paneler i huset. I hallen och i köket. Vi har lagt golv, satt in kök bland annat. Men ändå så är huset fullständigt förstört?

Men om vi nu ska vända och vrida på ord och meningar samt hårddra det. Denna Kristina menar att huset inte är Fredriks längre utan hans mamma. Om man nu enbart hyr en bostad, oavsett om det är hus eller lägenhet. En hyresrätt alltså. Ingen köpesrätt. Vem ska stå för renoveringar? Ommålning? Tapetsering? För vitvaror?

Hyr man en bostad så ingår allt sådant. Har en vitvara stått för länge i bostaden och slutar att fungera så ska man enligt rätten få en ny...OM det har gått tillräckligt med lång tid mellan utbytet. Detsamma gäller skicket i huset eller i lägenheten!

Det är beundransvärt att denna Kristina tror sig veta hur det ser ut här hemma. Under mina 13 år här så har denna människa inte ens satt sin fot på tomten. Hon måste verkligen ha en röntgensyn!

Ja du Kristina. Ska bli intressant vilken mejladress eller namn du kommer sätta nästa gång när du kommenterar. Oavsett vilket så vet jag vem du är ändå. Det går inte att gömma sig bakom en dator. Den lämnar spår vart du än surfar!

2 reaktioner på ”Vilken patetisk människa du är

 1. Peter

  Så fel du har.
  Har träffat Iris och tycker hon är genomsnäll.
  Synd att du gissat fel namn men jag har hört alla historier.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Haha…gissat fel? Nej det var bara fel dammkorn. Du om någon har aldrig satt din fot här så det säger allt om dina påståenden. Alltså lögner. Om det nu var du "Peter" som skrev så är ju frågan varför du var så feg o inte vågade skriva från dig själv från början. Du har hört alla historier…det kan jag tro för det är just det dom är -historier! En historia är ingen fakta! Nej du är bara patetisk. Skaffa dig ett eget liv istället och lämna våra ifred!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: