web analytics
Gå till innehåll

Vilken tur

Sitter på båten Cinderella och är på väg till Stockholm från Mariehamn. Det har varit en mycket skön resa fast vi inte har gjort så mycket. Vi sov mestadels ärligt talat men det behövdes nog. Vi gick på båten i går kväll vid 16:20 cirka och fick v'nta en stund innan vi kunde gå till vår hytt. När klockan var 17 så var det fritt fram och vi gick ner till vår hytt och tog vars en dusch, sen var det dags att gå upp till buffén. Vi åt oss mätta och var mycket belåtna när vi gick därifrån och gick ner till vår hytt och skulle vila oss. Klockan var då 20:00. Vi vaknade till när klockan var 23:45 och insåg att det som skulle bli en vila blev sömn. Vi gick aldrig upp igen utan vi bäddade ner oss i sängen och gick upp kl 06:30.

Sömnen var behövande. Det har varit mycket den sista tiden och både jag och Fredrik har varit slutkörda. Att vi missade aktiviteterna på båten spelade ingen roll. VI hade inga planer när vi gick på båten utan vi skulle bara vara och ta tiden som den kom. Nu hade vi ju en bussresa efter oss med. Vi gick på bussen kl 08:00 på morgonen på Öland och var inte framme i Stockholm förrän kö 15:15. Det var några timmar där.

Vi kommer att komma fram till Stockholm runt 15:30 idag och då ska vi ta oss till hotellet, sen blir det Dolly Parton för hela slanten. Konserten börjar 19:30 och platsen är Globen. Det ska bli riktigt roligt.

Ha en fin dag alla. Det ska vi ha 😀

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: