web analytics
Gå till innehåll

Vilket kalas det blev

Helt otroligt. Idag fick jag bevis på att min hjärna inte fungerar ibland (ironi mot mig själv 😉 Jag skulle ta Robin och Fredrik på bio idag hade jag tänkt. Jag hade bokat söndagen den 18:e. Det har ju varit långledigt med jullov och man har haft barnen hemma och dagarna har flutit iväg kan man säga. Man har inte haft koll på vilken dag det har varit ibland. (Vilka ursäkter va?)

Jag hade söndagen i mitt huvud men det var ju nu på onsdag vi skulle se filmen. Den 18: var alltså en onsdag men jag hade söndagen i huvudet. Jag var 3 dagar för tidig alltså. Vi såg filmen iaf och det avr tur att det var värt all stress. Jag sprang dit till Folkan där bion skulle visas. Jag fick vackert springa hem igen för det var alltså inte idag jag skulle hjälpa till utan på onsdag. VI gick tillbaka iaf och tittade och ja. Det var värt det! Hamilton med Mikael Persbrandt.

Tack Viktoria för att du hade barnen 🙂

Innan bion så var vi hos min svärmor och fikade. Det var både trevligt och gott. Barnen satt vir köksbordet och fikade och som vanligt kunde de inte låta bli att spexa till det lite när jag skulle fotografera. Vissa kort är "normala" men vissa är där de försöker sätta ett V bakom sitt syskons huvud...hahaha...

Nu blir det sängen. Ny dag i morgon. God natt och sov gott!

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: