Gå till innehåll

Vilket kalas

Vilket kalas det har varit i helgen. Vi åkte ju ner till Skåne i onsdags kväll förra veckan. Vi skulle hälsa på mamma och hennes sambo samt mina småsyskon. Min stora son var oxå med oss och det var roligt. Min tvilling flicka var med en kompis och hade det trevligt med dom under samma period som vi var i i Eslöv.

Vi har inte gjort något speciellt egentligen. Barnen var i väg och badade en dag och sedan har vi gått lite i stan och bara umgåtts. I fredags var jag dock på två möten men det var på samma ställe och efter varandra så det var smidigt.

Igår åkte vi hem för att kunna komma hem i lagom tid på kvällen. Allt gick bra. Vi kom i väg inom en rimlig tid och tyckte det var skönt att köra hemåt. Jag skulle hinna tvätta en maskin tvätt och barnen skulle kunna komma i säng i tid. När vi kommer strax innan Karlshamn så händer det något med bilen. Den går inte som den ska och Fredrik kör in till sidan och kollar oljan. Det gjorde han innan vi åkte men gjorde det iaf ändå nu.

Han hällde i olja och startade bilen men det gick inte så bra. Det rök som bara den och oljan låg på marken. Vi var strandade där på plats och fick ringa en bilbärgare. Vi fick även en ny bil som vi kunde få hyra så att vi kunde ta oss hem. Tiden sprang iväg där för vi fick vänta på bärgaren i ca en timme och sedan blev barnen hungriga så vi tog in på Mc Donald och åt. klockan hann bli runt 22 innan vi var hemma i går kväll.

Det blev ett dyrt kalas men vi var ju tvungna att ta oss hem. Barnen är i skolan nu utom de två små. Pontus har stukat sin fot och haltar och jag tyckte det var bättre att han var hemma och vilade upp den. Vi får se hur den är i morgon. Det blir tvätt idag i stället och jag ska plocka undan det som vi hade med oss i går.

Har någon sett Järnladyn? Jag har velat se den men det har inte blivit av. Jag läste nu att Meryl Streep fick en Oscar för sin roll. Jag tror inte att den går här på bio längre så jag får väl vänta och se den tills den kommer ut på DVD. Ni som har sett den, var den bra?

Intressant?

1 reaktion på ”Vilket kalas

  1. Cissa

    Åh, vad trist med bilen! 🙁 Hoppas att det inte blir en alltför kostsam och långdragen historia. Vi får tillbaka vår ena bil i dag efter ca två månader och måånga tusenlappar, den andra vet vi inte när den är klar...

    Ha en riktigt bra dag!

    Kram

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: