web analytics
Gå till innehåll

Vill du få 50% rabatt så kika in här

Jag känner mig seg idag. Vet inte varför. Kanske beror det på att vädret har slagit om. Igår var det så fint väder. Vi var i Köpingsvik och medan Fredrik hjälpte sin mamma med att klippa hennes gräs så tog jag barnen och gick ner till stranden. Det är inte klokt egentligen för jag har redan doppat mig 🙂 Det är tidigt för att vara mig. Jag brukar doppa mig i plurret i juli månad annars hahaha. Det var superskönt.

Barnen var med ute och doppade sig, och sedan så lekte de på stranden. De byggde sandslott och bara fanns. Vi fikade hemma hos min svärmor innan vi åkte hem. Då var det dags att lägga barnen för att sedan själv gå och lägga sig.

Idag har jag som sagt inte gjort så mycket. Vikt en säck med kläder och fått in det i skåpet. Det är allt. Ja så fixade jag stora dotterns hår för hon ska på supé med niorna i skolan. De ska först äta och sedan blir det dans. Det är bal säger ungdomarna men lärarna har valt att kalla det för supé just för att det inte handlar om kläderna utan att äta och umgås med varandra.

Jag kommer inte ihåg om vi hade det när jag slutade nian? Hade vi det så missade jag nog det förmodligen...med flit. Jag var inte så populär i skolan och jag tror inte att någon saknade mig ändå.

Klockan är inte så mycket men jag väntar in tiden så jag kan få gå och lägga  mig. I morgon är det en ny dag och jag hoppas på sol då för idag har det bara blåst och varit så kallt.

Innan jag avslutar mitt blogginlägg så vill jag tipsa mina läsare om en bra deal. Nelly har Mid Season Sale med priser från 50% rabatt och upp. För att komma till erbjudandet så klickar du in dig här. 

Ha en fin kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: