web analytics
Gå till innehåll

Vilodagen

Det har verkligen varit en söndag idag och med allt vad det innebär. Jag har varit så trött idag och jag förstår inte varför. Jag låg länge i morse och gick sedan upp och åt frukost. Fixade tvätten och maten och sedan gick jag och Fredrik med småpojkarna till en lekplats. Vi hade med oss varm chokladmjölk och fikade på lekplatsen och hade det allmänt mysigt. Vi har en svart katt som följde med oss hela vägen och låg och hade det skönt i skuggan.

Sedan handlade jag medan Fredrik gick hem med de små och när jag kom hem så gjorde jag hemmagjord pizza. Vad det var i den vet jag inte men jag blev knockad. Jag gick och lade mig och låg i två timmar. Helt slut var jag. Förstår inte det.
Nyfiken katt som undrade vad jag gjorde när jag fixade till pizzan. 
Igår var vi vid pappas grav och satte blommor. Det var en fin dag och det var rent vindstilla. När vi skulle gå hem så fotade jag lite när pojkarna sprang på den låga muren.
Sen när vi gick och jag såg skuggan blev väldigt lång så sa jag till Fredrik och stanna så jag kunde fotografera. Det blev rätt så lyckat faktiskt för tittar man på fotot så går Fredriks skugga mot trädet och sedan fortsätter det bakom trädet. Men när jag tittade på kortet så sa jag till Fredrik att jag fick bevis på att han har en träskalle...hahaha...tur man kan skämta med honom.
Nu är det kväll och barnen har lagt sig och jag tror att jag ska göra detsamma. Ha en fin kväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Vilodagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: