web analytics
Gå till innehåll

Vinterkräksjukan

Maten är i magen o nu sitter man här mätt o allmänt trött.

Vi tog två timmars promenad i stan idag. Det var rätt så skönt väder, OM man hade rätt kläder på sig, vilket vi hade.

Någon som haft vinterkräksjukan? De som haft den kan få den igen men de som inte haft den kan vara immuna. Jag har aldrig haft vinterkräksjukan så jag hoppas verkligen att jag är immun då. Det går en massa annat. Många har ont i magen o det är maginfluensor hit o dit. Jag har än så länge klarat mig från det med.

I kväll är det stjärnorna på slottet. Ska se det. Det är Tommy Körbergs kväll i kväll. Ska bli intressant o se det. Han har oxå varit med om en del.

Jag läste att Mona Sahlin hade en väska som var värd 6000 kr. Ja...värd o värd men det var förmodligen vad den kostade iaf. Nu visade Wanja Lundby-Wedins upp sin egen Louis Vuittonväska och statsministern har en klocka som kostat 25 000 kr.

Ja...de rika de kan medan de fattiga försöker. Så har det alltid varit o så kommer det alltid att bli. De rika tar från de fattiga. Vi skulle behöva en egen Robin Hood!

Man blir förbannad när de står o pratar om ekonomikriser hit och dit. Så står de med prylar som kostat tusentals kronor. Prylar som egentligen inte är nödvändiga.

Jag har min puma väska o den kostade inte så mycket men jag slår vad om att den är precis lika användbar som deras tusentals kronors väskor. Min klocka som jag har på armen kostade 800 kr o den är superbra. Bara för att folk har pengar så måste det visas.

Det är helt ok, men inte från människor som säger sig månar om människornas välbefinnande.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.