web analytics
Gå till innehåll

Vintern har kommit

Jag är ingen vintermänniska. Jag får ångest och går ner i depression. Speciellt om snön haglar ner. Visst kan jag tycka att det är vackert men det hjälper ändå inte. Jag måste gå ut i det fast jag egentligen skulle vilja göra som björnen, gå i ide tills våren kommer.

Idag blev det ingen långpromenad som jag och Stéphanie brukar ta men vi har ändå varit ute på två korta. Båda gångerna till affären men ut kom vi i alla fall. Dagarna är sega och långa. Ja jag kan inte längta nog till våren.

Vinter

Vinter

Vinter

 

1 reaktion på ”Vintern har kommit

  1. Pingback: Kläder efter väder och yrke | Sjubarnsmamman | Sjubarnsmamman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: