web analytics
Gå till innehåll

Vissa tillfällen glömmer man aldrig

Jag har ett fruktansvärt dåligt minne. Jag glömmer ibland stunden som varit men det finns tillfällen som jag aldrig glömmer. Det är mina barns födslar.

Idag för 26 år sedan födde jag min andra son. En guldklimp som vägde 3310 gram och var 50 cm lång. En underbar liten kille som trots sin normala vikt och längd fick ligga på neonatalavdelningen för att sola. Han som mina övriga barn hade höga värden av bilirubin. Gossen jag födde till värden namngav jag Robin.

Stort GRATTIS på födelsedagen ❤️ Hoppas du får en fin och trevlig dag.

Ja barnen börjar bli stora. Har bara 2 hemmavarande barn idag. Resten har flyttat ut. Saknar min stora skara samtidigt som jag tycker det är skönt att inte vara så många hemma. Man får mer tid för de barn som är hemma samt så har man mer att prata med dom barn som har flyttat ut.

Nej...funderar på att ta dagens första kopp kaffe. Känner att jag behöver vakna till liv. Önskar alla en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.