web analytics
Gå till innehåll

Webbdo kör med den digitala valutan Bitcoin

Jag hamnade på sidan Webbdo. Det är ett företag på internet som bland annat har webbhotell och domäner. Jag blev nyfiken på sidan när jag läste att de har en digital valuta som heter Bitcoin. Jag har aldrig hört talas om att det finns en valuta som heter så. Därför blev jag nyfiken och började läsa. Bitcoin är då en digital valuta som är smidig och enkel att använda. Framför allt så är den säker men man måste nog läsa igenom och lära sig lite om hur det fungerar. Det är mitt råd.

Jag tycker det är bra faktiskt med olika alternativ när man ska betala. Men som sagt, man får sätta sig in i hur det fungerar för då känner man sig tryggare med den betalningsmetoden.

Hur mycket en svensk krona är värd kan röra sig kraftigt både upp och ner. Som det brukar vara med andra valutor så är det svårt med fast pris och ett domännamn kan till exempel kosta mer eller mindre olika dagar. Det beror som sagt vad Bitcoin står i jämfört med den svenska kronan. Det finns all information på deras sida. Kanske finner du det lika intressant som jag?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: